Pikantne grillowane polędwiczki wieprzowe z warzywami Herbed

Pikantne grillowane polędwiczki wieprzowe z warzywami Herbed
Pikantne grillowane polędwiczki wieprzowe z warzywami Herbed może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 200 kalorii, 25g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, olej roślinny, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Grillowane Herbed Indycze Polędwiczki, Pieczone polędwiczki wieprzowe i warzywa, oraz Grillowane Polędwiczki Wieprzowe.

Instrukcje

1
Grill gazowy lub węglowy. W małej misce, wymieszać cebulę w proszku, 2 łyżeczki tymianku, czosnek sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Cebula W ProszkuCebula W Proszku
CzosnekCzosnek
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Posypać mieszanką tymianku ze wszystkich stron polędwic. Natychmiast umieścić na grillu na średnim ogniu. Przykryć grill; gotować od 15 do 20 minut, obracając 3 razy, aż termometr do mięsa włożony do środka odczytuje 71°.
Składniki, których będziesz potrzebować
TymianekTymianek
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Tymczasem, w 12-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu, aż do gorąca. Pozostałe składniki gotować w oleju 4 do 7 minut, często mieszając, aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Aby służyć, pokroić polędwiczki w plasterki. Łyżka mieszanki warzyw na plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Polędwica wieprzowa działa bardzo dobrze z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Alma de Los Andes Reserva Malbec z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Alma de Los Andes Reserva Malbec
Alma de Los Andes Reserva Malbec
Wyselekcjonowane winogrona z Agrelo i Uco Valley są poddawane długiej maceracji i 12-miesięcznej obróbce dębu, aby uzyskać ten pyszny, intensywnie owocowy Malbec z nutami borówki i boysenberry z nutą mineralności.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia27
Magazyn