Pikantna papryka faszerowana wymaga około 1 godzina i 20 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 95 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 202 kalorie, 11g białka, oraz 10 g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz szybko gotowany owies, mieloną wieprzowinę, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pikantna włoska kiełbasa i papryka, Słodko-słona kiełbasa i papryka, oraz Pikantny klopsik z pieczarkami, marchewką i papryką.
Instrukcje
1
Paprykę odciąć i usunąć pestki. W dużym czajniku paprykę gotować we wrzącej wodzie przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Ryż CANILLA® Extra Long Grain
2
Odcedzić i spłukać w zimnej wodzie; odwrócić na ręcznikach papierowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż CANILLA® Extra Long Grain
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
3
W misce połącz mięso, owies, cebulę, grzyby, jajko, salsę i przyprawy. Łyżka do papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.