Pikantne Deviled Eggs

Pikantne Deviled Eggs
Przepis pikantne diabelskie jajka może zaspokoić Twoje Amerykańskie pragnienie w około 15 minut. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, lakto ovo wegetariański i cały 30 przepis ma 142 kalorii, 6G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 34 centów za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś musztardę dijon, sól, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 25 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Działa dobrze jako hor d ' oeuvre. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 28%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Diabelskie ziemniaki (jak wegańskie diabelskie jajka!), Instant Pot Jajka Na Twardo (I Łatwe Jajka Na Twardo!), oraz Jajka zielone i szynka.

Instrukcje

1
Pokrój jajka wzdłuż na pół; usuń żółtka i odłóż białka na bok. W małej misce zetrzyj żółtka.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodaj majonez, ocet, musztardę, koperek, czosnek w proszku i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
MajonezMajonez
MusztardaMusztarda
OcetOcet
KoperKoper
SólSól
3
Łyżka do białek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
4
W razie potrzeby udekoruj gałązkami kopru. Wstaw do lodówki do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
KoperKoper

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Masia de la Luz Cava Brut z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Masia de la Luz Cava Brut
Masia de la Luz Cava Brut
Żywy i intensywny, ten Cava ma piękne nuty zielonego jabłka i miodu, a także orzeźwiającą kwasowość. Idealny jako aperitif i do każdego przepisu inspirowanego owocami morza.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn