Pikantne Ciasto Marchewkowe

Pikantne Ciasto Marchewkowe
Pikantne ciasto marchewkowe wymaga około 1 godzina i 25 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 375 kalorii. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 2 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wielkanoc będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka oleju canolan, woda, skondensowana zupa pomidorowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Ciasto Marchewkowe Z Sokiem Z Marchwi, Pikantny Dip Marchewkowy, oraz Pikantne Muffinki Marchewkowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Tłuszcz i mąka 10-calowa patelnia Bundt®.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
W misce, wymieszać razem mix ciasto, zupa pomidorowa, woda, jajka, olej rzepakowy, marchew, i pekan, aż mieszanina tworzy gładkie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa PomidorowaZupa Pomidorowa
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
Ciasto MixCiasto Mix
MarchewMarchew
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona w środek ciasta wyjdzie czysta, około 45 minut. Odwrócić patelnię i obrócić ciasto na stojaku chłodzącym; schłodzić do temperatury pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
5
W misce wymieszać cukier cukierniczy z sokiem z cytryny, aż będzie gładki; polewać ciasto polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeWielkanoc
Magazyn