Pikantne Ciasto Marchewkowe
Pikantne ciasto marchewkowe wymaga około 1 godzina i 25 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 375 kalorii. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 2 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wielkanoc będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka oleju canolan, woda, skondensowana zupa pomidorowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Ciasto Marchewkowe Z Sokiem Z Marchwi, Pikantny Dip Marchewkowy, oraz Pikantne Muffinki Marchewkowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Tłuszcz i mąka 10-calowa patelnia Bundt®.
W misce, wymieszać razem mix ciasto, zupa pomidorowa, woda, jajka, olej rzepakowy, marchew, i pekan, aż mieszanina tworzy gładkie ciasto.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona w środek ciasta wyjdzie czysta, około 45 minut. Odwrócić patelnię i obrócić ciasto na stojaku chłodzącym; schłodzić do temperatury pokojowej.
W misce wymieszać cukier cukierniczy z sokiem z cytryny, aż będzie gładki; polewać ciasto polewą.