Pikantne Burgery Z Indyka
Need a dairy free main course? Pikantne hamburgery z indyka może być super przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 425 kalorii, 39g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 3,22 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz chrupiące bułki, olej roślinny, łagodną salsę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. 28 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pikantne Burgery Z Indyka, Pikantne Burgery Z Indyka, oraz Pikantne Burgery Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać mielonego indyka, 1/2 szklanki salsy, szalotki, kolendra, 3 łyżki oleju, ostry sos, kminek, sól, i pieprz w dużej misce. Kształt indyka mieszaninę na cztery 3 1/2-do 4-cala średnicy pasztecików.
Podgrzać 1 łyżkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać hamburgery; gotować do brązowego, o 3 protokół na stronę. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Sauté aż hamburgery są gotowane przez, o 4 protokół, obracając od czasu do czasu.
Ułóż DNA rolki na 4 talerzach.
Umieścić sałatę, następnie hamburgery na dnie rolki. Top każdy burger z 2 łyżki pozostałej salsy, następnie roll tops.