Pikantne Burgery Nadziewane Cheddarem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj pikantnych hamburgerów nadziewanych cheddarem. Ten przepis służy 4. Na 4,32 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 732 kalorie, 71g białka, oraz 37 g tłuszczu na porcję. Jeśli masz dodatki: pomidor, papryka chipotle w sosie adobo, mielona wołowina i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 26 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Boczek Cheddar Nadziewane Burgery, BBQ Ranch Nadziewane hamburgery Cheddar, oraz Bekon-Cheddar Nadziewane Burgery dla podobnych receptur.
Instrukcje
Papryki chipotle przetworzyć w blenderze, aż będą gładkie. Odmierz 4 łyżeczki puree, zachowując resztę do innego użycia, w razie potrzeby.
Połącz 4 łyżeczki puree, mielona wołowina i przyprawy do steków w dużej misce, aż do wymieszania. (Nie przepracuj mieszanki mięsa.) Kształtuj mieszaninę na 8 (4-calowe) paszteciki; umieść 1 plasterek sera na każdej z 4 pasztecików. Top z pozostałych 4 pasztecików, dociskając krawędzie do uszczelnienia. Przykryć i schłodzić co najmniej 30 minut.
Grill, przykryty pokrywą grilla, na średnim ogniu (350-40
7 do 8 minut z każdej strony lub do momentu, gdy wołowina nie będzie już różowa.
Hamburgery podawać na bułkach z pożądanymi dodatkami.
Uwaga: do celów testowych użyliśmy McCormick Grill Mates Montreal Steak Seasoning i Cracker Barrel Sharp Cheddar Cheese.