Pikantna Tarta Pomidorowa (Ciasto)

Pikantna Tarta Pomidorowa (Ciasto)
Pikantna tarta pomidorowa (ciasto) wymaga ok. 1 godzina od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 89 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 75 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz oregano, pomidory, miód i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest dobre. Spróbuj Tart' n ' Tangy Vegetables, Pikantna Tarta Cytrynowo-Orzechowa, oraz Tarta i pikantne batony żurawinowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj 9-calową patelnię tartą masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma TartaForma Tarta
PiekarnikPiekarnik
2
Na przygotowaną patelnię ułożyć ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma TartaForma Tarta
3
Liście ubić z 3 gałązek oregano i 3 gałązek tymianku z musztardą Dijon, miodem, czosnkiem i oliwą z oliwek na kremową pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda DijonMusztarda Dijon
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
CzosnekCzosnek
MiódMiód
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Rozprowadzić mieszaninę na dnie skorupy ciasta, aby całkowicie pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
5
Połóż plastry pomidora na mieszaninie musztardy, pokrywając dno skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomidoraPlastry Pomidora
MusztardaMusztarda
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
6
Na tartę posypać parmezanem, na wierzch listkami z 1 gałązki oregano i 1 gałązką tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
TymianekTymianek
7
Piec w nagrzanym piekarniku, aż skorupa będzie złoty kolor i nadzienie jest gotowane przez, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Podawać na ciepło lub na zimno.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn