Pikantna pieczona papryka
Jeśli masz w pobliżu 25 minut do spędzenia w kuchni, pikantne pieczone papryki mogą być spektakularne bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lacto ovo Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 95 kalorii, 1G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 42 centów za porcję. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 58 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka oliwy z oliwek, ocet winny, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 93%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pikantny Kurczak I Papryka, Pikantne Faszerowane Papryki, oraz Słodka i pikantna papryka faszerowana tuńczykiem.
Instrukcje
Natrzeć 1 łyżkę oliwy z oliwek na całej papryce, a następnie umieścić na grillu lub pod grillem, obracając, aż poczernieje. Włóż do plastikowej torby, zamknij i pozostaw do ostygnięcia na tyle, aby obsłużyć.
Z papryki obrać poczerniałą skórkę, usunąć łodygi, błonę i nasiona, a następnie rozerwać na paski. Ułóż na talerzu lub talerzu.
Pozostałą oliwę z oliwek, czosnek i ocet ubić z dodatkiem przypraw.
SOS skropić papryką, następnie rozsypać kaparami i natką pietruszki.