Pikantna Musztarda Brązowa
Pikantna musztarda brązowa może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 117 kalorii, 6G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.07 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Udaj się do sklepu i odbierz brązowe nasiona gorczycy, mielone ziele angielskie, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 96 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane sosy z kurczaka z marynowaną czerwoną cebulą i pikantną brązową musztardą, Miód musztarda Precel Crusted Sałatka z kurczaka z pikantnym sosem miodowo-musztardowym, oraz Żyto i brązowy cukier musztarda dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić nasiona gorczycy i ocet w małej misce lub pojemniku, przykryć i pozostawić do namoczenia w temperaturze pokojowej przez 1 dzień.
Przenieść nasiona gorczycy i płyn do słoika blendera.
Dodaj sól, kurkumę, ziele angielskie, imbir, cynamon i gałkę muszkatołową. Puree aż będzie gładkie, dodając 2 łyżki wody na czas do cienkiej konsystencji w razie potrzeby.
Przenieść do hermetycznego pojemnika i pozostawić w lodówce na 2 do 3 dni przed użyciem.