Pikantna Marynowana Czerwona Papryka

Pikantna Marynowana Czerwona Papryka
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać pikantne marynowane czerwone papryki spróbować. Jedna porcja zawiera 605 kalorii, 7G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 6,04 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz filety z sardeli, sól, ocet destylowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest dobre. Spróbuj Pieczona czerwona papryka: dwie techniki pieczenia i sposób ich marynowania, Pikantne Marynowane Warzywa, oraz Pikantny Marynowany Ser dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu wymieszaj destylowany biały ocet, granulowany słodzik SPLENDA®, olej roślinny i wodę. Doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Biały DestylowanyOcet Biały Destylowany
Olej RoślinnyOlej Roślinny
SłodzikSłodzik
SplendaSplenda
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wyjąć z ognia i wymieszać z solą, czosnkiem i filetami anchois.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z SardeliFilety Z Sardeli
CzosnekCzosnek
SólSól
3
Umieścić czerwoną paprykę w dużej misce. Przykryć mieszaniną octu. Przykryć i schłodzić w lodówce 8 godzin lub na noc, przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn