Pikantna kukurydza z masłem
Pikantna kukurydza maślana zajmuje około 15 minut od początku do końca. Na 1,47 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 211 kalorii. Mieszanka kukurydzy na kolbie, masło, kolendra i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 7 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 36%, to danie jest raczej złe. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Kukurydza maślana, jak zrobić kukurydzę maślaną / Corn s, Kukurydza Z Masłem Ziołowym, oraz Kukurydza Maślana Cajun.
Instrukcje
Zagotować dużą patelnię wody.
Dodać sól i kukurydzę. Gotować przez 10 minut. W międzyczasie masło wymieszać z kolendrą i proszkiem chilli. Gdy będzie gotowy do podania, odcedzić kukurydzę, a następnie dodać mieszaninę masła do patelni tak, że topi się ze wszystkich stron kukurydzy.