Pikantna Kiełbasa Makaron Penne

Pikantna Kiełbasa Makaron Penne
Pikantna kiełbasa Makaron Penne może być tylko przystawka szukasz. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 94 kalorie, 6G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz grzyby, sos do makaronu classico pomidorowo-bazyliowego, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Makaron Penne z pikantną włoską kiełbasą, pieczarkami i szpinakiem, Penne all ' Arrabbiata {Spicy Penne Pasta} - 50 kobiet w żywności-Ruth Rogers i Rose Gray, oraz Pikantna kiełbasa i Penne dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Makaron ugotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, pomijając sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
2
Tymczasem gotować grzyby na dużej patelni spryskane sprayem do gotowania na średnim ogniu 3 do 5 min. lub do miękkości, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Grzyby odcedzić; wyrzucić płyn. Powrót grzyby na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać kiełbasę i cebulę; gotować od 6 do 8 min. lub dopóki kiełbasa nie zostanie wykonana, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z sosem; gotować 5 min. lub aż do ogrzania, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
5
Odcedzić makaron; umieścić na półmisku. Top z sosem; posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn