Pikantna Indyjska Kofta

Pikantna Indyjska Kofta
Przepis Pikantny Indyjski Koftan jest gotowy w mniej więcej 1 godzinę i 15 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 390 kalorii, 22g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na $2.2 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli i pieprzu, świeżo kolendry, jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. 6 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Niewiele osób lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Malai kofta z pikantnym sosem, Przepis na jagnięcinę Kofta (z pistacjami i pikantną sałatką), oraz lauki Kofta, jak zrobić lauki Kofta | lauki Kofta curry.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia27
Magazyn