Pijane Blondynki
Pijane Blondynki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 406 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje 56 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 340 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Mieszanka soli morskiej, bourbon, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pijana Małpa, Meksykańska Pijana Fasola, oraz Pijane Francuskie Tosty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej piekarnik do 177°. nasmaruj 9-by-13-by-2-calową patelnię do pieczenia i wyłóż pergaminem, pozwalając końcom papieru powiesić się na dwóch przeciwległych krawędziach patelni.
W średniej misce, ubić razem mąkę, proszek do pieczenia, i sól; odstawić.
Umieścić masło i brązowy cukier w dużej misce i wymieszać łyżką, aż będzie gładka.
Dodać jajka, wanilię i bourbon i wymieszać, aż do całkowitego połączenia. Wymieszać w mieszaninie mąki, a następnie pekan, kokos, i czekoladowe chipsy.
Włożyć ciasto do przygotowanej patelni i wygładzić wierzch za pomocą przesuniętej szpatułki.
Piec przez 20 do 25 minut, aż góra będzie złotobrązowa.
Wyjmij patelnię z piekarnika i pozostaw do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu.
Potnij Blondynki w kratki. Blondies będzie przechowywać w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej do 3 dni.