Pietruszkowe Ravioli z brązowym sosem maślanym
Pietruszkowe Ravioli z brązowym sosem maślanym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 490 kalorii, 17g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz masło, okrągłe opakowania won ton, parmezan i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ravioli z dzikich grzybów w sosie z szałwii i brązowego masła, Ravioli z homara z brązowym masłem w sosie pomidorowym, oraz Ravioli Nadziewane fasolą Fava, ricottą i miętą z sosem brązowo-maślanym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz sery, posiekaną natkę pietruszki, jajko, 1/2 łyżeczki. sól i pieprz w średniej misce. Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Połóż 8 owijek na płaskiej powierzchni i łyżka 1 łyżka. ser mieszanka na środku każdego. Pracując z 1 owijką na raz, zwilż krawędź wodą, a wierzch innym owijką, naciskając, aby szczelnie zamknąć.
Przenieś ravioli na wysmarowaną blachę do pieczenia, przykryj i powtórz, aby uzyskać więcej ravioli. Rozgrzej piekarnik do 25
Gotować 4 lub 5 ravioli na raz we wrzącej wodzie, aż ciasto będzie miękkie, 3 protokół.
Przełożyć na wysmarowaną blachę do pieczenia w jednej warstwie, przykryć folią i ogrzać w piekarniku.
Tymczasem zrobić sos: rozpuścić masło na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować, wirując, aż światło złoty, 3 protokół.
Zdjąć z ognia; wymieszać sok z cytryny i liście pietruszki.
Na półmisku układamy ravioli i sos.