Pieski klopsik z warzywami
Pieski klopsik z warzywami to bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 698 kalorii, 58g białka, oraz 16G tłuszczu. Na 3,23 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 60% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 1 godzina i 35 minut. Mieszanka ziemniaków, regularne płatki owsiane, chleb i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać płatki owsiane, można śledzić to danie główne z Jumbo Cinnamon Roll Cake jako deser. Z łyżeczką wynik 88%, to danie jest znakomite. Podobne przepisy to Hot Doggy Quesadillas, Masło Orzechowe Marchew Pieska Ciasto, oraz Klopsiki z warzywami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Dużą patelnię posmarować olejem i odstawić.
W dużej misce wymieszaj zmieloną wołowinę, 3 łodygi selera, startą marchewkę, jabłko, jajka, chleb, owies, kiełki pszenicy i pastę pomidorową za pomocą rąk. Podzielić mieszaninę mięsa na cztery równe części i zrobić kształt bochenka.
Umieść bochenki na patelni. Otocz je ziemniakami, pozostałą marchewką i pozostałym selerem. Przykryj patelnię pokrywką.
Piec przez 80 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, aż mięso się ugotuje. Temperatura wewnętrzna powinna wynosić 175 stopni F (80 stopni C) przy użyciu termometru do mięsa. Pozostawić do ostygnięcia.
Porcję żywności do pojemników z jednym bochenkiem i jedną czwartą warzyw w każdym z nich. Przechowywać w lodówce. Aby służyć, daj swojemu psu 1/3 pojemnika z każdą porcją karmy.