Piersi kurczaka z pieczarkami i szparagami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj piersi z kurczaka z grzybami i szparagami. Jedna porcja zawiera 488 kalorii, 44g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $3.59 za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pieczarek, bochenek chleba, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Piersi Z Kurczaka Z Grzybami Portabella, Piersi Z Kurczaka Z Pieczarkami I Zwiędłym Frisée, oraz Piersi z kurczaka z porami i grzybami egzotycznymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko) ciepła.
Umieść kurczaka między 2 arkuszami wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego; spłaszczyć do grubości 1/4 cala, za pomocą wałka do ciasta lub młotka do mięsa.
Posypać przyprawami i solą.
Kurczak z grilla, przykryty pokrywką z grilla, od 4 do 5 minut.
Dodaj zieloną cebulę do grillowania (w razie potrzeby), i grill kurczaka i cebuli 4 do 5 minut lub aż kurczak jest rumiane i gotowe.
Zerwać i wyrzucić twarde końce szparagów. Szparagi gotować, a następnie 2 składniki w gorącym oleju na dużej patelni nonstick na średnim ogniu, często mieszając, 3 do 4 minut lub aż szparagi będą chrupiące-miękkie.
Dodaj kapary i sok z cytryny; gotować 1 do 2 protokół, mieszając, aby poluzować rumiane kawałki z dna patelni.
Zdjąć z ognia; wymieszać z koperkiem i masłem, mieszając do rozpuszczenia masła.
Na pieczywo ułożyć kurczaka i cebulę, a na wierzch polać sosem.