Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj pierogów z kapustą, boczkiem i cebulą. Jedna porcja zawiera 397 kalorii, 10g białka, oraz 35 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ząbki czosnku, akompaniament: śmietana, koperek i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni wschodnioeuropejskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Pierogi ziemniaczane z kapustą i boczkiem, Domowe pierogi z podsmażoną cebulą, oraz Pikantna kapusta Podsmażona i cebula z boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pierogi Parboil w 6-do 8-quart garnku wrzącej osolonej wody, odkryte, mieszając od czasu do czasu, 1 minuta mniej niż wskazuje instrukcja opakowania (pierogi nie będą całkowicie ugotowane).
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Przełożyć łyżką szczelinową na durszlak, aby osuszyć. Pat dry.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
3
Rozgrzać 1 łyżka oleju w 12-calowej patelni ciężkiej na umiarkowanie wysokim ogniu do gorąca, ale nie palenie, następnie podsmażyć połowę pierogów, obracając się raz, aż złoty, o 4 protokół na partię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Przekładamy na duży talerz i utrzymujemy ciepło, luźno przykryte folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
5
Dodać 1 łyżkę oleju do patelni i smażyć Pozostałe pierogi w ten sam sposób, przenosząc na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Boczek gotować w tej samej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż chrupiące i złoty, 6 do 8 protokół, następnie przenieść do ręczników papierowych do odsączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Wylać wszystko, ale 1 łyżka tłuszczu z patelni, następnie dodać pozostałą łyżkę oleju i podsmażyć cebulę na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając, aż złoty, o 8 protokół. Zmniejszyć ogień do umiarkowanego, następnie wymieszać czosnek, kapustę, wodę i sól i gotować, przykryte, mieszając od czasu do czasu, aż kapusta będzie miękka, 5 do 7 minut.