Pierogi jabłkowe II

Pierogi jabłkowe II
Apple Dumplings II może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 584 kalorie. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz skrócenie, zmielony cynamon, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 31%. Podobne przepisy to Pierogi Z Jabłkami, Pierogi Z Jabłkami, oraz Pierogi Z Jabłkami.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W średnim rondlu na średnim ogniu, połączyć 1 1/2 szklanki cukru, wody, 1/4 łyżeczki cynamonu, 1/8 łyżeczki gałki muszkatołowej i barwnika spożywczego. Doprowadzić do wrzenia, zdjąć z ognia i wymieszać w 3 łyżki masła. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolor żywnościKolor żywności
CynamonCynamon
MasłoMasło
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
W dużej misce połączyć mąkę, proszek do pieczenia i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Pokrój w skracaniu, za pomocą noży lub blendera do ciast, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Wlać mleko, wszystko na raz i wymieszać, aby uformować ciasto. Na posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto na prostokąt o grubości 1/4 cala, 12x18.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
MlekoMleko
RolkaRolka
6
Pokroić w kwadraty 6 - 6 cali.
7
Na środku każdego placka wyłożyć całe, obrane i obrane jabłko. Pył każde jabłko mieszaniną cukru, cynamonu i gałki muszkatołowej. Kropka z łyżką masła. Zwilżyć krawędzie placka ciasta, połączyć rogi u góry jabłka i docisnąć krawędzie do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
MasłoMasło
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
CukierCukier
8
Umieścić pierogi 1 cal od siebie na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
9
Na pierogi wlać syrop i w razie potrzeby posypać dodatkowym cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
SyropSyrop
10
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 35 minut, aż jabłka zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn