Piernik z kompotem
Piernik z kompotem może być tylko bez nabiału przepis, którego szukałeś. Ten przepis serwuje 9 i kosztuje 80 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 354 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. 9 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 50 minut. Tylko kilka osób naprawdę polubiło ten dodatek. Mieszanka bitej polewy, mielonej gałki muszkatołowej, mielonego cynamonu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, co nie jest takie super. Podobne przepisy obejmują Piernik Z Kompotem Owocowym, Luxe Gingerbread House Decorating Party & Gingerbread Truffle Martini, oraz Ciasto Piernikowe Z Kremowym Lukrem Piernikowym.
Instrukcje
Przygotuj i upiecz mieszankę ciasta zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Ostudzić całkowicie na ruszcie; pokroić w kwadraty.
W małym rondelku połącz ananasa, żurawinę, brązowy cukier, cynamon i gałkę muszkatołową. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 8-10 minut lub do momentu, gdy żurawina wyskoczy, często mieszając. Lekko ostudzić.