Pieprz-Wołowina Stir-Fry
Smażenie paprykowo-wołowe wymaga ok. 8 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 349 kalorii, 27g białka, oraz 5G tłuszczu. Na $2.05 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać sos sojowy, skrobia kukurydziana, top okrągły stek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Wołowina i kapusta Stir Fry, Stir-Fry z wołowiną i brokułami, oraz Łatwa wołowina i brokuły z dziczyzną Stir Fry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Sos sojowy i kolejne 3 składniki połączyć w małej misce; dobrze wymieszać trzepaczką.
Umieść patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu, aż będzie gorąca; dodaj wołowinę. Stir-fry 4 protokół lub aż rumiane.
Wyjąć wołowinę z patelni; odstawić i ogrzać. Patelnia z olejem.
Dodać czosnek i paprykę; smażyć 2 minuty.
Dodać kasztany wodne i groszek śnieżny; smażyć 1 minutę. Powrót wołowiny, soki, i mieszanka sos sojowy do patelni, i gotować 30 sekund lub aż lekko zgęstnieje.