Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj wołowiny z czarnego pieprzu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.89 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 65g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 752 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz evoo, wino, pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Stek z pieprzu chińskiego (smażona wołowina z cebulą, papryką i sosem z czarnego pieprzu), Black Bean Beef and Pepper Stir Fry, oraz Czarny pieprz wołowina i szparagi Stir Fry dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić wołowinę do temperatury pokojowej. Osuszyć i posypać solą. Wołowinę lekko zanurzyć w mące, wytrząsając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
2
Podgrzać około 1 łyżki EVOO w holenderskim piekarniku na średnim ogniu. Brązową połowę wołowiny i przełożyć na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
3
Dodaj kolejną 1 łyżkę EVOO do garnka i brązową pozostałą wołowinę. Powrót całą wołowinę do garnka i dodać bulion i tyle wody, aby pokryć wołowinę. Wymieszać z czosnkiem i liściem laurowym i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego, częściowo przykryć garnek i gotować na wolnym ogniu przez 2 godziny. Wymieszać w czerwonym winie, pasta pomidorowa i pieprz i gotować, aż wołowina jest na tyle miękki, aby rozpadnąć i sos jest gęsty, 2 do 3 godzin więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Sproszkowane Nasiona Lubczyku
1 Pomarańcza, Skórka
8 (U-12) Krewetek
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Gdy wołowina jest prawie gotowy do gotowania, gotować ziemniaki w garnku z wrzącą wodą do miękkości, 12 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
Odcedzić i wrócić do gorącego garnka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
6
Pokroić Taleggio w kostkę i rozgnieść ziemniaki z wystarczającą ilością mleka, aby osiągnąć pożądaną konsystencję. Wymieszać z szałwią i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Ser Taleggio
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
1/2 Gałązki Rozmarynu
7
Wołowinę i sos podzielić między miseczki i posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Uwaga kucharza: gulasz wołowy można przykryć i schłodzić do posiłku make-ahead. Podgrzej delikatnie, dodając wodę w razie potrzeby, aby rozrzedzić SOS.