McBiscuits Momma
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj Mcbiscuits mamy. Ten przepis służy 12 i kosztuje 68 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 267 kalorii. 52 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz boczek, kruche ciastka, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Bary PBJ Momma, Lasagne mojej mamy, oraz Pieczeń mamusi Neely dla podobnych receptur.
Instrukcje
Miejsce boczek na dużej patelni i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Po ostygnięciu posiekać boczek.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Oddziel herbatniki i pociągnij je na połówki. Wciśnij 2 połówki biszkoptu do kubka muffinowego, formując ciasto do środka, aby uzyskać kubek ciasta. Powtórz z pozostałym ciastem, aby uzyskać 12 filiżanek herbatników.
Jajka i mleko ubić w misce, aż do całkowitego połączenia. Łyżka każdej filiżanki biszkoptu około połowy mieszanki jaj i top z około 1 łyżka boczku i około 1 1/2 łyżeczki sera Cheddar na biszkopt.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ciasto biszkoptowe będzie rumiane, ser topi się i bulgotnie, a środek jajka ustawiony, około 20 minut.