Piekarnik Karmel Kukurydza
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać piekarnik Karmel kukurydza spróbować. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 286 kalorii. Ten przepis służy 12. Udaj się do sklepu i odbierz połówki orzechów pekan, popcorn, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Piekarnik Karmel Kukurydza, Kukurydza Karmelowa Pieczona W Piekarniku, oraz Ann ' s Baked Caramel Corn dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 93°. podzielić popcorn i pekan między 2 ungreased prostokątne Patelnie, 13x9x2 cali.
Podgrzać brązowy cukier, masło, syrop kukurydziany i sól w rondlu 3-quart na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż bąbelki wokół krawędzi. Gotować 5 minut, od czasu do czasu mieszając; zdjąć z ognia. Wymieszać z sodą oczyszczoną.
Wlać mieszaninę na popcorn i orzechy włoskie; mieszać aż dobrze pokryte.
Piec 1 godzinę, mieszając co 15 minut.