Pieczywo czosnkowo-serowe Neely
Pieczywo czosnkowo-serowe Neely może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji przystawek. Jedna porcja zawiera 696 kalorii, 11g białka, oraz 51 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 94 centów za porcję. 2 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Mieszanka świeżo liści bazylii, parmezanu, soli koszernej i świeżo popękanego pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Trzy-Serowy Chleb Czosnkowy, Chleb Z Serem Czosnkowym, oraz Chleb Z Serem Czosnkowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Chleb kroimy na pół, wzdłuż.
Dodaj czosnek, zioła, masło, i parmezan do miski robota kuchennego i puls, aż dobrze włączone. Alternatywnie, można złożyć składniki razem za pomocą gumowej szpatułki.
Masło rozprowadzić na wewnętrznej długości obu kromek chleba. Owiń kawałki w folię aluminiową i umieść je na tacy z arkuszami.
Piec, aż chleb chrupki się i ser topi się, o 10 protokół. W tym miejscu zdjąć folię, posypać plastry serem mozzarella i doprawić solą i pieprzem, do smaku. Przesuń chleb z powrotem do piekarnika, aż bąbelki sera, o 5 protokół.
Wyjąć chleb z piekarnika na deskę do krojenia i pokroić przed podaniem.