Pieczony łosoś z kremowym sosem koperkowym to pescatarian danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 504 kalorie, 34g białka, oraz 39g tłuszczu każdy. Na 4,18 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sól i pieprz, czosnek w proszku, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Łosoś w kremowym sosie koperkowym, Łosoś w kremowym sosie koperkowym, oraz Łosoś w kremowym sosie koperkowym.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F. doprawić filety z obu stron solą i pepper.In patelnia, rozgrzać oliwę na średnim ogniu do gorąca (Nie brązowy lub palenia).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Dodaj filety do skilletjeśli filety są skórowane, umieść filety skórą do góry, mięso stroną w dół.Podsmaż je na jednej stronie przez 2-3 minuty, aż na mięsie powstanie złotobrązowa skórka.Bez przerzucania łososia, przenieść patelnię do piekarnika i niech gotować przez 7-10 więcej minut do pożądanej doneness. Grube filety potrwają dłużej.Podczas gotowania łososia wymieszaj składniki sosu w małej misce do miksowania, aż dobrze się wymieszasz. Doprawić solą i czarnym pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do Tacos
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay wino z 5 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.