Pieczony Łosoś Truskawkowy
Pieczony łosoś truskawkowy może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i pescatarian przepis służy 4 i kosztuje 4,85 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 430 kalorii, 39g białka, oraz 11g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz konfitury truskawkowe, sok z cytryny, filety z łososia i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%. Spróbuj Pieczony łosoś truskawkowy dla dwojga, Pieczony Łosoś Truskawkowy, oraz Łatwy Pieczony łosoś z zwiędłym szpinakiem i salsą truskawkową dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej plastikowej torebce zamykanej połączyć sos sojowy, sok z cytryny, musztardę i pieprz.
Dodać łososia; uszczelnić worek i włączyć do płaszcza. Przechowywać w lodówce przez 30 minut.
Odcedzić i wyrzucić marynatę.
Łososia umieścić w natłuszczonej 13-in. x 9-po. naczynie do pieczenia; łyżka konserwuje na filetach.
Piec, odsłonięty, w 375° przez 15-20 minut lub do łososia płatki łatwo widelcem.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Hanna Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.