Pieczony w soli okoń morski z ciepłym pomidorem Vinaigrette
Pieczony w soli okoń morski z ciepłym pomidorem Vinaigrette jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 2 i kosztuje $9.03 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 90g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 556 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka labraksa, oliwy z oliwek, białek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać białka jaj można śledzić to danie główne z Budyń Bananowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pieczony w soli okoń morski z pomidorowym winegretem, Pieczony w piecu okoń morski z kuskusem i ciepłym pomidorem Vinaigrette, oraz Czarny bas z ciepłym Rozmarynowo-oliwkowym winegretem.
Wyłożyć blachę do pieczenia papierem do pieczenia i lekko pokryć papier olejem roślinnym w sprayu do gotowania. W misce wymieszać sól z białkami aż do równomiernego zwilżenia. Wyłożyć rybę na przygotowaną blachę do pieczenia i wypełnić jamę zmiażdżonym czosnkiem, gałązkami pietruszki i plasterkami cytryny. Poklep mieszaninę soli na całej górze i bokach ryby, aby całkowicie ją przykryć.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla Seabass. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Loveblock Pinot Gris z oceną 4.6 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.