Pieczony Tomatillo Guacamole
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 hor d ' oeuvre? Pieczony Tomatillo Guacamole może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 12 kalorii. Ten przepis służy 30 i kosztuje 7 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Mieszanka cebuli, przynajmniej sól, ząbek czosnku, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Pikantny Pieczony Tomatillo Guacamole, Pieczone Poblano & Tomatillo Guacamole, oraz Pieczona Salsa Verde I Pieczony Tomatillo Guacamole.
Instrukcje
W dużym, unoiled patelni na średnim ogniu, Pan-pieczeń Jalapeos, cebula, czosnek, i tomatillo ze wszystkich stron, 20 do 25 minut w sumie.
W blenderze, wir warzywa z 1/4 szklanki wody, aż mieszane, ale nadal grube.
Dodaj awokado i sok z limonki; pulsuj do wymieszania.
Dodać kolendrę i sól, pulse połączyć, i dodać więcej soli i / lub sok z limonki do smaku.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Lemelson Meyer Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 47 dolarów za butelkę.
![Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir]()
Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir
Meyer 2014 łączy owoce zbierane zarówno na początku, jak i na końcu zbiorów, aby uzyskać pikantne, aromatyczne wino, które łączy czerwoną wiśnię i śliwkę z woodsmoke, estragonem, potpourri i crème brulee. Podniebienie jest świeże i gładkie, z ciemną przyprawą przenoszoną przez mnóstwo czerwonych owoców do długiego, delikatnie zbalansowanego wykończenia. Jest to młode wino, które przybiera na wadze w ciągu następnego roku i z wdziękiem starzeje się przez ponad 10 lat.