Pieczony stek z flanki z pomidorowo-Scallion Relish

Pieczony stek z flanki z pomidorowo-Scallion Relish może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 383 kalorie, 25g białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Na 2,82 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oliwy z oliwek, chrupiący chleb, sól i pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 32 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Pieczony stek z polewą z ciepłych pomidorów, Stek z polędwicy kukurydziano-pomidorowej i grillowanym pieczywem czosnkowym, oraz Pieczone Kanapki Flank-Stek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść patelnię brojlerów na stojaku najbliżej brojlerów i podgrzej do wysokiej. Stek natrzeć lekko oliwą z oliwek i posypać herbes de Provence oraz solą i pieprzem, do smaku.
W dużej misce umieścić całe pomidory, szalotki i ząbki czosnku, skropić około 1 łyżką oliwy z oliwek i posypać solą i pieprzem do smaku. Warzywa obrócić, aż zostaną lekko pokryte.
Ostrożnie ułożyć stek w środku gorącej patelni, zorganizować warzywa wokół niego, i dusić, aż stek jest brązowy, ale nadal delikatny w dotyku i warzywa są zwęglone, 5 do 6 protokół. Włącz stek i warzywa i smażyć kolejne 5 do 6 minut, aż stek jest średnio Rzadki (natychmiastowy odczyt termometr umieszczony w poprzek strony rejestry stek 130 stopni F) i warzywa są zwęglone.
Przełożyć stek i warzywa na deskę do krojenia.
Dla smaków: Rdzeń pomidory, wycisnąć ząbki czosnku ze skórek, i posiekać je obie z szalotki zrobić masywny smak.
Przenieść warzywa i wszystkie ich soki do miski i wymieszać w pozostałej 1/4 szklanki lub tak oliwy z oliwek, ocet, i sos Worcestershire. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Mięso pokroić na ziarno i pod kątem, przełożyć na talerz lub talerz i podawać z pieczywem smażonym i tostowym.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Miranda Lambert County Road Merlot wina z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
![Miranda Lambert County Road Merlot Wine]()
Miranda Lambert County Road Merlot Wine
Nasz najmocniejszy duch jest pełen owocowego smaku i mocnego koloru, a jednocześnie gładki w konsystencji i dostawie. Z dojrzałą esencją jagodową aromat utrzymuje się tak długo, jak wybuchowe wykończenie. Ten wytrawny, aksamitny Merlot jest wyposażony w odpowiednią równowagę Mocy i finezji, dzięki czemu jest doskonałym towarzyszem steków i makaronów z czerwonym sosem i ciemną czekoladą.