Pieczony Squash z Farro i migdałami to bezmleczne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.16 za porcję. Jedna porcja zawiera 256 kalorii, 5G białka, oraz 13g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz miód, sól koszerną, farro i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Farsz Farszowy z dyni, czerwoną cebulą i migdałami, Łamana owsianka Farro z mlekiem kokosowym, migdałami i prażonymi śliwkami, oraz Pieczona Delicata Squash Z Farro, Pieczoną Czerwoną Cebulą, Kozim Serem I Rukolą.
Instrukcje
1
Doprowadzić 6 szklanek osolonej wody do wrzenia w holenderskim piecu na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Dodaj farro, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 25 do 30 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Farro
3
Odcedzić farro i rozprowadzić w jednej warstwie w lekko nasmarowanej galaretce. Chill, uncovered, 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Farro
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Drażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki