Pieczony pstrąg z oliwkowo-pomidorowym smakiem
Pieczony pstrąg z oliwkowo-pomidorowym smakiem to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja zawiera 281 kalorii, 36g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.32 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz czosnek, sól, pomidor i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Pstrąg smażony z cytrusowo-oliwkowym smakiem, Smaczek Pomidorowo-Oliwkowy, oraz Krewetkowe Kaboby z oliwką i pomidorowym smakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w małej misce.
Wyłożyć blachę do pieczenia folią; pokryć folię sprayem do gotowania.
Umieść rybę, skórkę od strony dołu, na przygotowanej blasze do pieczenia.
Posypać natką pietruszki, solą i pieprzem.
Piec w 400 przez 8 minut lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem lub do pożądanego stopnia doneness.
Podawać z oliwkową mieszanką.