Pieczony pstrąg z kremem cytrynowo-kolendrowym
Pieczony pstrąg z kremem cytrynowo-kolendrowym jest bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 117 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką grzyby, pstrąg tęczowy, cytryny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pstrąg pieczony cytrynowo-ziołowy, Pstrąg pieczony w śmietanie, oraz Pieczony Kurczak Z Kolendrą-Limonką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
1 cytrynę pokroić na 6 plastrów; pokroić na pół. Sok pozostał cytryny. Grzyby gotować w sosie na dużej patelni na małym ogniu 15 min., mieszając od czasu do czasu. Wmieszać chiles; gotować 2 min.
Umieść 4 łuski kukurydzy na środku każdej z 3 dużych arkuszy folii o dużej wytrzymałości; wierzch z rybami.
Umieść 4 kawałki cytryny i 1 łyżkę. kolendra w jamie każdej ryby. Top każdej ryby z około 1 szklanka mieszanki warzyw i 4 cebule; przykryć 2 łuski kukurydzy. Podnieś boki folii. Podwójny fold top i kończy się, aby uszczelnić każdą paczkę, pozostawiając miejsce na cyrkulację ciepła w środku.
Miejsce w patelni 15x10x1 cala.
Piec 30 min. lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Przeciąć szczeliny w folii, aby uwolnić parę przed otwarciem pakietów.
Podawać rybę z połączoną kwaśną śmietaną, pozostałą kolendrą i sokiem z cytryny.