Pieczony pstrąg z kremem cytrynowo-kolendrowym

Pieczony pstrąg z kremem cytrynowo-kolendrowym
Pieczony pstrąg z kremem cytrynowo-kolendrowym jest bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 117 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką grzyby, pstrąg tęczowy, cytryny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pstrąg pieczony cytrynowo-ziołowy, Pstrąg pieczony w śmietanie, oraz Pieczony Kurczak Z Kolendrą-Limonką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
1 cytrynę pokroić na 6 plastrów; pokroić na pół. Sok pozostał cytryny. Grzyby gotować w sosie na dużej patelni na małym ogniu 15 min., mieszając od czasu do czasu. Wmieszać chiles; gotować 2 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Umieść 4 łuski kukurydzy na środku każdej z 3 dużych arkuszy folii o dużej wytrzymałości; wierzch z rybami.
Składniki, których będziesz potrzebować
łuski Kukurydzyłuski Kukurydzy
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
4
Umieść 4 kawałki cytryny i 1 łyżkę. kolendra w jamie każdej ryby. Top każdej ryby z około 1 szklanka mieszanki warzyw i 4 cebule; przykryć 2 łuski kukurydzy. Podnieś boki folii. Podwójny fold top i kończy się, aby uszczelnić każdą paczkę, pozostawiając miejsce na cyrkulację ciepła w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
łuski Kukurydzyłuski Kukurydzy
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
5
Miejsce w patelni 15x10x1 cala.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Piec 30 min. lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Odstawić 5 min.
8
Przeciąć szczeliny w folii, aby uwolnić parę przed otwarciem pakietów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
9
Podawać rybę z połączoną kwaśną śmietaną, pozostałą kolendrą i sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn