Pieczony koper włoski i czerwona cebula łosoś
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj prażonego kopru włoskiego i łososia z czerwoną cebulą. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 329 kalorii. Na $5.05 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jeśli masz pieprz, filety z łososia, sól koszerną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą, Zapiekanka z kopru włoskiego i cebuli, oraz Pieczone kiełbaski z kabaczkiem, koprem i cebulą.
Instrukcje
Piekarnik do 400 F.In na patelni wrzucić koper włoski, cebulę, czosnek, pomidory, tymianek, 1/2 łyżeczki soli, 1/4 łyżeczki pieprzu i olej.
Rozprowadzić równomiernie i piec przez 20 minut.Przenieś warzywa na bok patelni, dodaj łososia, a następnie rozłóż warzywa wokół łososia. Wycisnąć połówki cytryny na łososia.
Łososia posypać pozostałą solą i pieprzem. Wróć do piekarnika i piecz, aż łosoś będzie tego samego koloru w całym i płatków łatwo, 10 do 12 minut.
Podawać natychmiast, z ryżem, w razie potrzeby.Wskazówka: szacując, jak długo gotować ryby, odczekaj około 10 minut na każdy cal grubości.