Pieczony Czosnek I Pasta Pomidorowa

Pieczony Czosnek I Pasta Pomidorowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy,więc wypróbuj pieczony czosnek i pomidor. Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 6G tłuszczu i w sumie 213 kalorii. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 79 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś pieczywo z przekąskami, cebulki czosnku, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz Wegetariańskie dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczony czosnek i suszony na słońcu ser pomidorowy (Dip Ossabaw), Tosty pomidorowe Texas z pieczonym czosnkiem i domową ricottą, oraz Pieczony Czosnek-Pasta Edamame dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Usuń papierową skórkę zewnętrzną z czosnku (nie obieraj ani nie oddzielaj ząbków).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
2
Odetnij wierzchołki cebulek czosnku; posmaruj każdą 1/2 łyżeczki oleju. Owiń każdą żarówkę w wytrzymałą folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
3
Umieść czosnek i pomidory w wyłożonej folią 9 cali. kwadratowa blacha do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
4
Posmaruj pomidory pozostałym olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Cienki-Cienki-
5
Piec w temperaturze 425° przez 30-35 minut lub do zmiękczenia czosnku. Ostudzić przez 10-15 minut; wyciśnij czosnek do małej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Odcedź płyn z pomidorów; posiekaj i dodaj do czosnku. Dodaj serek śmietankowy, włoską przyprawę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
7
Podawaj z ulubionymi krakersami lub pieczywem z przekąskami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn