Pieczony brzuch wieprzowy z brzoskwiniami z późnego zbioru i rukolą

Pieczony brzuch wieprzowy z brzoskwiniami z późnego zbioru i rukolą
Pieczony brzuch wieprzowy z brzoskwiniami z późnego zbioru i rukolą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.46 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 1112 kalorii, 20g białka, oraz 107 g tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz ocet sherry, pieprz, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 10 minut. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest dobre. Spróbuj Sałatka Z Rukolą I Rzodkiewką Z Ciepłym Duszonym Brzuchem Wieprzowym, Grillowany ananas, chrupiący brzuszek wieprzowy, Burratan i rukola Pizza, oraz Późne Letnie Zbiory Linguine dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 30
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Zrobić 1/4-cala-Głębokie kawałki w tłustej stronie wieprzowiny. Wieprzowinę pocierać koszerną solą i świeżo zmielonym pieprzem. Na dużej patelni ułożyć cebulę i kolejne 3 składniki; skropić olejem, mieszając do obtarcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Sól KoszernaSól Koszerna
CebulaCebula
WieprzowinaWieprzowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Na patelni ułożyć wieprzowinę, grubszą bokiem do góry, na warzywach.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec w 300 przez 3 1/2 do 4 godzin lub do miękkości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Odstawić na 10 minut.
6
Wyjąć wieprzowinę z patelni, rezerwując 1 łyżkę. drippings. Wyrzucić Pozostałe kapiele i warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Gotować wieprzowinę w 12-calowej patelni żeliwnej na średnim ogniu 3 do 5 minut z każdej strony lub aż rumiane i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Wymieszać brzoskwinie i kolejne 3 składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrzoskwiniaBrzoskwinia
9
Ciepło zarezerwowane 1 łyżka. kapie na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować mieszankę brzoskwini w gorących kapiących, często mieszając, 3 do 5 minut lub do dokładnie ogrzanego. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Wieprzowinę pokroić w plasterki i podawać z ciepłymi brzoskwiniami i rukolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
RukolaRukola
BrzoskwiniaBrzoskwinia
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Klucz Do Spiżarni. Brzuch wieprzowy: ten nowy faworyt szefa kuchni nie ma nic wspólnego z przewodem pokarmowym-to nieutwardzony bekon. Zamów u rzeźnika lub cawcawcreek.com.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
BoczekBoczek
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Magazyn