Pieczony Bas W Paski Ze Szczypiorkiem I Sosem Śmietanowym
Pieczony bas w paski ze szczypiorkiem i sosem śmietanowym to bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 6 porcjami. Na 3,68 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 232 kalorie, 27g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Jeśli masz cytrynę, olej roślinny, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 28 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: smażony bas w paski z sałatką z tunezyjskiej ciecierzycy i sosem jogurtowym, Pieczony Bas W Paski, oraz Sos śmietanowo-Szczypiorkowy.
Instrukcje
Zmiksuj śmietanę, wodę, sok, sól i szczypiorek w blenderze, aż mieszanina stanie się bladozielona. Doprawić pieprzem.
Rozgrzej piekarnik do 232°.
Z ryb wyjąć szczypce lub szczypce do igieł i osuszyć rybę papierowymi ręcznikami. Cienkim ostrym nożem, aby zapobiec zwijaniu się ryb (nie przecinać miąższu) i przyprawić rybę solą i pieprzem.
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni nonstick na dużym ogniu, aż do gorąca, ale nie palenie, a następnie sear ryby, strony skóry w dół, w partiach 2, aż skóra będzie złoty kolor i chrupiące, 3 do 4 minut (ryby nie będą w pełni gotowane).
Przenieść, boki skóry do góry, do naoliwionej płytkiej patelni do pieczenia.
Pieczone ryby, Odkryte, w środku piekarnika, aż tylko gotowane przez, 7 do 8 protokół.
Łyżka 3 łyżki sosu na każdym z 6 talerzy i top z ziemniakami i cukinią. Wyciśnij klin cytryny na każdy filet, a następnie umieść rybę, skórkę do góry, na warzywach. Ryba z kiełkami.
* Dostępne na rynkach rolnych.
Uwaga kucharzy: sos można przygotować 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć.