Pieczone włócznie Rzymskie z opatrunkiem Cezara
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj smażonych włóczni rzymskich z sosem Cezara. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 349 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, serca rzymskie, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczone włócznie Rzymskie z opatrunkiem Cezara, Sałatka rzymska z sosem Cezara, oraz Grillowana Romaine z pikantnym sosem Cezar.
Instrukcje
Rozpal grilla. W blenderze lub mini robocie kuchennym zmiksuj majonez z octem, czosnkiem, sokiem z cytryny, musztardą Dijon, sosem Worcestershire i Tabasco. Po włączeniu maszyny stopniowo dodawaj 1/2 szklanki oleju roślinnego, aż sos Cezar będzie kremowy. Doprawić solą i pieprzem, przykryć i schłodzić.
Lekko posmarować serca romaine z 1 łyżką oleju i doprawić solą i pieprzem. Grilluj na umiarkowanie wysokim ogniu, obracając raz lub dwa razy, aż lekko zwęglone, ale nadal chrupiące, o 3 protokół.
Lekko posmaruj chleb pozostałą 1 łyżką oleju. Grill, obracając raz, aż do tosty, o 2 protokół.
Połowę dressingu Cezara rozłóż na dużym talerzu. Ułożyć grillowane serca romaine na wierzchu i szczotkować z pozostałym sosem.
Udekoruj wiórkami serowymi i podawaj razem z grillowanym chlebem.