Pieczone warzywa korzeniowe z klonową glazurą
Pieczone warzywa korzeniowe z Klon glazury może być tylko przystawka szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przepis ma 133 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać pasternak, rzepa, syrop klonowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczone warzywa korzeniowe z glazurą balsamiczną, Klon Pieczone Warzywa Korzeniowe, oraz klon pieczone warzywa korzeniowe.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników w naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali pokrytym sprayem do gotowania, rzucając dobrze do pokrycia.
Piec w temperaturze 450 przez 10 minut. Wymieszać z syropem.
Piec dodatkowe 20 minut lub do miękkości i złoty, mieszając po 10 minutach.