Pieczone Warzywa Korzeniowe

Pieczone Warzywa Korzeniowe
Pieczone warzywa korzeniowe mogą być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 2G tłuszczu i w sumie 87 kalorii. Ten bezglutenowy, cały 30, i wegański przepis służy 15 i kosztuje 30 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, brukiew, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 55 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczone Warzywa Korzeniowe, Klon I Balsamiczne Pieczone Warzywa Korzeniowe, oraz Pieczony kurczak z ziemniakami i warzywami korzeniowymi dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Wrzuć wszystkie składniki do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Przenieś do 15-calowego. x 10-w. x 1-w. blacha do pieczenia pokryta sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
Piec bez przykrycia w temperaturze 425° przez 40-50 minut lub do miękkości warzyw, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia8
Magazyn