Pieczone Warzywa Korzeniowe

Pieczone Warzywa Korzeniowe
Pieczone warzywa korzeniowe mogą być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 2G tłuszczu i w sumie 87 kalorii. Ten bezglutenowy, cały 30, i wegański przepis służy 15 i kosztuje 30 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, brukiew, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 55 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczone Warzywa Korzeniowe, Klon I Balsamiczne Pieczone Warzywa Korzeniowe, oraz Pieczony kurczak z ziemniakami i warzywami korzeniowymi dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Wrzuć wszystkie składniki do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Przenieś do 15-calowego. x 10-w. x 1-w. blacha do pieczenia pokryta sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
3
Piec bez przykrycia w temperaturze 425° przez 40-50 minut lub do miękkości warzyw, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia8
Magazyn