Pieczone W Piekarniku Holenderskie Naleśniki Jabłkowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc wypróbuj pieczone w piekarniku Holenderskie naleśniki jabłkowe. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 7G tłuszczu i w sumie 317 kalorii. Ten przepis służy 6. Za $1.1 za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką zmielony cynamon, śmietanę, mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 25 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczony W Piekarniku Holenderski Naleśnik Jabłkowy, Chleb ziołowy pieczony w holenderskim piekarniku, oraz Łatwy gulasz wołowy pieczony w żeliwnym holenderskim piekarniku dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Na 10-calowej żeliwnej patelni rozgrzej nadzienie z szarlotki, masło, cynamon. W misce ubij jajka na pianę.
Dodaj mleko, mąkę, śmietanę, skórkę z cytryny i sól. Ubijaj, aż ciasto będzie gładkie.
Zalej gorącą mieszankę jabłkową na patelni i natychmiast włóż patelnię do piekarnika.
Piecz przez 20 do 25 minut lub do momentu, gdy naleśnik będzie nadęty i złocistobrązowy. Za pomocą małego, drobnego sita lekko posyp wierzch naleśnika cukrem cukierniczym.