Pieczone Squash i słodkie ziemniaki Flatbread
Pieczone Squash i słodkie ziemniaki Flatbread wymaga około 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 100 kalorii, 6G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 24 i kosztuje 49 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Mieszanka orzechów pistacjowych, cebuli, słodkich ziemniaków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Pieczone Squash i słodkie ziemniaki Flatbread, Zupa z pieczonego żołędzia i słodkich ziemniaków, oraz Pieczone dyni, jabłka i jalapeño Flatbread.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Obrane kabaczki przeciąć na pół wzdłuż; usunąć i wyrzucić nasiona.
Pokroić każdą połowę na pół wzdłuż i pokroić w plastry 1/2 cala. W dużej misce, miejsce squash, słodkie ziemniaki i cebula.
Skropić olejem, posypać garam masala, kminkiem i solą. Mieszać aż do równomiernego pokrycia. Ułóż na patelni o wymiarach 15x10x1 cali.
Piec 15 minut; wymieszać.
Piec 15 do 20 minut dłużej lub aż warzywa będą miękkie.
Spray lub smar 2 duże ciemne lub nieprzywierające arkusze cookie. Rozwiń ciasto na powierzchni roboczej; pokroić w 4 prostokąty. Wchodzisz na rogach każdego prostokąta pod tworząc owalne kształty, około 9 cali długości każdy.
Umieść 2 owale na każdym arkuszu ciastek.
Piec na stojakach piekarnika umieszczone najbliżej środka piekarnika 7 do 10 minut lub do złotego koloru, przełączanie pozycji arkuszy cookie po 5 minutach nawet pieczenia.
Posypać provolone równomiernie skórki, następnie układać pieczone squash, słodkie ziemniaki i cebulę na skórki; top równomiernie z serem mozzarella.
Piec 5 do 7 minut lub aż skorupa jest brązowy i ser topi.
Posypać orzechami pistacjowymi i kolendrą.