Pieczone Pestki Dyni

Pieczone Pestki Dyni
Pieczone pestki dyni to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Ta przystawka ma 211 kalorii, 6G białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz Ranch dressing mix, nasiona dyni, olej roślinny, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Słodki dyniowy Hummus z Pumpkin Pie prażone pestki dyni, Pieczony czosnek szałwia Pesto zupa dyniowa z pikantnymi smażonymi pestkami dyni, oraz Ciepła sałatka z dyni z Polentanem i kandyzowanymi pestkami dyni.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać nasiona dyni, olej, i ranch dressing wymieszać w misce, aż nasiona są równomiernie powlekane; rozprowadzić na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dry Ranch Dressing MixDry Ranch Dressing Mix
Nasiona DyniNasiona Dyni
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
NasionaNasiona
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nasiona są lekko rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
NasionaNasiona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn