Pieczone ostrygi z Prosciutto i szpinakiem
Pieczone ostrygi z Prosciutto i szpinakiem wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 51 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz prosciutto, ostrygi shucked, orzeszki piniowe, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 53%. Spróbuj Gotowane ostrygi w szampanie z dodatkiem warzyw, szpinaku liściastego i szynki Prosciutto, Panini z Prosciutto, Fontiną, szpinakiem i wolno pieczonymi pomidorami, oraz Prosciutto zawinięte omlety ze szpinakiem, pieczoną czerwoną papryką i kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj szpinak do patelni; gotować 3 minut lub aż szpinak zwiędnie, mieszając od czasu do czasu.
Dodaj prosciutto na patelnię; smażyć 1 minutę lub do chrupkości. Wymieszać z pieprzem.
Ułóż ostrygi w jednej warstwie na patelni brojlerów; łyżka około 1 łyżka mieszanki szpinaku na każdej ostrydze.
Ostrygi posypać równomiernie orzeszkami pinii.
Piec w 450 przez 5 minut lub aż ostrygi są nieprzezroczyste.