Pieczone Nadziewane Marchewki
Jeśli chcesz dodać więcej przepisów wegetariańskich na bazie lakto ovo do swojego pudełka z przepisami, pieczone nadziewane marchewki mogą być przepisem, który powinieneś wypróbować. Ta przystawka ma 166 kalorii, 2 g białka i 11 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest przeznaczony dla 6 osób i kosztuje 34 centy za porcję. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 55 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką sól i pieprz, mieloną gałkę muszkatołową, majonez i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 36% wyniku, co nie jest wynikiem super. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Pieczone marchewki, Pieczone marchewki z chrzanem i Łatwe pieczone marchewki.
Instrukcje
Umieść marchewki na patelni; dodać 1 cal wody. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 15-20 minut lub do momentu, aż będą chrupiące. odpływ.
Z każdej marchewki wytnij cienki wzdłużny plaster. Wydrąż marchewkę, pozostawiając 1/4 cala. powłoka; odłóż skorupki na bok.
Umieść usuniętą marchewkę w robocie kuchennym; przykryć i rozdrobnić, aż zostaną drobno posiekane.
Przełożyć do dużego naczynia; dodać majonez, cebulę, chrzan, gałkę muszkatołową, sól i pieprz. Włóż łyżką do skorupek marchwi.
Umieścić w natłuszczonej formie o średnicy 13 cali. x 9 cali naczynie do pieczenia.
Połącz bułkę tartą, 1 łyżkę masła i paprykę; posypać marchewką.
Skropić pozostałym masłem.
Piec bez przykrycia w temperaturze 375°C przez 20-25 minut lub do miękkości.