Pieczone Kury Kornwalijskie Z Farszem Szałwiowym

Pieczone Kury Kornwalijskie Z Farszem Szałwiowym
Pieczone kury kornwalijskie z farszem szałwiowym wymagają z grubsza 45 minut od początku do końca. To danie główne ma 1409 kalorii, 89g białka, oraz 84g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.17 za porcję. Mieszanka grzybów, masła, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Pieczone Kury Z Dziczyzny Kornwalijskiej Ze Słonym Farszem Owocowym, Kury po korniszońsku z szałwią i czosnkiem, oraz Szałwia i czosnek-natarte kury Korniszonowe.

Instrukcje

1
Usuń podroby z kur. Rezerwy wątroby do farszu; wyrzucić podroby. Kury opłukać zimną wodą; osuszyć. Pocierać zagłębienie każdego z cytryną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
2
Posypać każdą jamę 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Połącz zarezerwowane wątróbki i wątróbki z kurczaka w durszlaku; dokładnie spłucz i osusz. Wątróbki smażone w 3 łyżki masła na średniej patelni 3 minut lub do wątroby są rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wątróbka DrobiowaWątróbka Drobiowa
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Usunąć wątróbki; drobno posiekać i odstawić. Rezerwy drippings w patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodaj 2 łyżki masła, cebula, i szynka na patelni; smażyć 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Dodać posiekaną wątróbkę, grzyby, migdały, natkę pietruszki i 3/4 szklanki wina; dusić 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
( 23)( 23)
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
WątrobaWątroba
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Zdjąć z ognia i dodać bułkę tartą, szałwię i tymianek, dobrze mieszając. Kury faszerować lekko mieszanką ziołową. Zamknij wnęki i zabezpiecz drewnianymi kostkami; kratownica.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
8
Kury, piersi bokiem do góry, umieścić w płytkiej patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
9
Połączyć galaretkę i pozostałą 1/4 szklanki masła w małym rondlu; gotować na małym ogniu, często mieszając, aż galaretka się rozpuści. Wymieszać w 1 szklance wina.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
10
Wlać mieszaninę na kury.
11
Piec w 400 przez 20 minut; zmniejszyć ogień do 350, i piec dodatkowe 45 minut, fastrygowanie od czasu do czasu. Jeśli kury stają się zbyt brązowe, przykryj luźno folią aluminiową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
12
Odtłuszczone tłuszcze z kapieli z patelni. Wyrzucić tłuszcz i przenieść kapiele do małego rondla. Mąkę wymieszać z niewielką ilością wody, wymieszać w celu uzyskania gładkiej pasty; wymieszać z kapiącymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
13
Dodaj pozostałe wino; gotuj, ciągle mieszając, aż zgęstnieje i będzie bąbelkowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
14
Podawać sos z kur kornwalijskich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kury KornwalijskieKury Kornwalijskie
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia42
Magazyn