Pieczone karczochy z koprem włoskim

Pieczone karczochy z koprem włoskim
Pieczone karczochy z koprem włoskim może być tylko przystawka szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 336 kalorii, 11g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.7 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz oliwę z oliwek, grubą bułkę tartą, liście tymianku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Pieczone Cavatappi z karczochami i koprem włoskim, Duszony koper włoski i karczochy, oraz Karczochy Dla Niemowląt I Chrupiący Koper Włoski dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Za pomocą ostrego noża przyciąć łodygi karczocha do 1 cala i odciąć 1 cal od wierzchołków. Za pomocą nożyc kuchennych, przyciąć 1/2 cala od liści. Połówki karczochów wzdłuż i, za pomocą kuleczki melona lub łyżki, zgarnij małe kolczaste liście i owłosione Dławiki; pozostaw kilka warstw liści. Przetrzyj pocięte części karczochów połową cytryny i ułóż je, ścięte bokiem w dół, w dużym koszu na parowiec. Paruj karczochy nad wrzącą wodą, aż serca będą miękkie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
MelonMelon
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pasternaki, Obrane I Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm2 średnie Pasternaki, Obrane I Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Melon BallerMelon Baller
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2
W dużej głębokiej patelni, rozgrzać 1/4 szklanki oleju, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać koper włoski i cebulę i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając, aż przezroczyste, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
Dodać czosnek i tymianek, doprawić solą i pieprzem i gotować, aż warzywa dopiero zaczynają brązowieć, o 4 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
5
Zdjąć z ognia i lekko ostudzić, a następnie wymieszać posiekaną natkę pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
6
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Bułkę tartą wymieszać z 1 łyżką oleju i rozłożyć na blasze do pieczenia. Tosty przez około 3 minuty, lub do złotego.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
8
Przenieść okruchy na talerz. Podnieść temperaturę piekarnika do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
9
Podgrzać 1 łyżkę oleju na bardzo dużej patelni. Pat karczochy suche i dodać je do patelni, wyciąć bok w dół. Gotować na umiarkowanym ogniu, aż głęboki złoty, o 4 protokół. Ułożyć karczochy, pokroić bokiem, w dużym naczyniu do pieczenia i wypełnić je mieszaniną kopru włoskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
10
Posypać tosty bułkę tartą i piec przez około 15 minut, lub do ogrzania przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
11
Ułóż 2 połówki karczocha na każdym z 4 talerzy. W misce wrzucić liście pietruszki z pozostałą 1 łyżką oleju i 1/2 łyżeczki soku z cytryny i doprawić solą i pieprzem. Top karczochy z pietruszką i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia95
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn