Pieczone Daktyle z pancettą, migdałami i Chile
Prażone daty Z Pancetta, migdały i Chile może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.05 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 245 kalorii, 5G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. 18 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę z płaskim liściem, sok z cytryny, daktyle i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 38%. Spróbuj Pieczone Daktyle z pancettą, migdałami i Chile, Daktyle Zawijane W Boczek Z Migdałami, oraz Daktyle z boczkiem i migdały dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Umieść daty na małej blasze do pieczenia i piec w piekarniku, aż do ogrzania przez, o 15 protokół.
W średnim saute patelni na średnim ogniu, gotować pancetta, aż będzie trzy czwarte chrupiące, o 5 protokół.
Dodać migdały i kontynuować gotowanie, aż zbrązowieją, kilka minut.
Dodać czosnek i gotować przez kolejną minutę lub tak.
Dodać płatki czerwonej papryki i bulion i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu, skrobanie dno patelni z drewnianą łyżką.
Zdjąć patelnię z ognia i ubić masło, ciągle mieszając, aż masło się rozpuści. Wymieszaj sok z cytryny i pietruszkę.
Dodać daty na patelni i zawirować i wrzucić je w sosie. Ugotowane daktyle podziel na 4-6 talerzy i polej sosem.