Pieczone brzoskwinie z lodami Mascarpone

Pieczone brzoskwinie z lodami Mascarpone
Na $3.15 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 738 kalorii, 12g białka, oraz 31 g tłuszczu. Jest idealny do Lato. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pod ręką wino, sól, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowane brzoskwinie z mascarpone bitą śmietaną, Nadziewane orzechami laskowymi pieczone brzoskwinie z kremem Mascarpone, oraz Spike It: Bourbon-glazurowane brzoskwinie z kremem Mascarpone dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrobić lody: w dużej misce, za pomocą ręcznego miksera, ubić żółtka z 3/4 szklanki cukru na średniej prędkości, aż puszyste, 3 minuty. W rondlu połącz mleko z pozostałymi 2 łyżkami cukru i gotuj na wolnym ogniu. Powoli wbić ciepłe mleko do żółtek z małą prędkością. Zeskrobać krem do rondla. Gotować na umiarkowanym ogniu, stale mieszając drewnianą łyżką, aż będzie wystarczająco gruba, aby pokryć tylną część łyżki, o 5 protokół; nie pozwól, aby krem się zagotował.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Wlać krem do miski ustawionej w większej misce z lodowatą wodą i ubić mascarpone, sok z cytryny i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
MascarponeMascarpone
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Odstawić do ostygnięcia, mieszając od czasu do czasu, 30 minut.
4
Wlać krem do maszyny do lodów i zamrozić zgodnie z instrukcjami producenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do LodówMaszyna Do Lodów
5
Przenieść lody mascarpone do szczelnego pojemnika i zamrozić do twardości, co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
6
W międzyczasie przygotuj brzoskwinie: w dużym rondlu połącz białe wino, miód, wodę i cukier i doprowadź do wrzenia. Gotować, aż zmniejszy się o połowę, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
7
Dodać gałązkę rozmarynu i odstawić na 10 minut; wyrzucić rozmaryn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
8
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
9
Ułóż brzoskwinie w naczyniu do pieczenia o wymiarach 8 na 11 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
10
Wlać syrop rozmarynowy na wierzchu i pieczemy brzoskwinie do miękkości, 40 minut, fastrygując i obracając brzoskwinie od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
11
Lody mascarpone przełóż do miseczek i polej połówkami brzoskwini. Łyżkę ciepłego płynu do kłusowania na owocach i podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn