Pieczone Brie z żurawinowym chutneyem
Pieczone Brie z żurawinowym Chutney może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Na $1.98 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 672 kalorie. Ten przepis służy 6. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka brie, porzeczki, orzechy włoskie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Brie z chutneyem żurawinowym, Indyk, Brie i żurawina Chutney Quesadillas, oraz Grillowana kanapka z indykiem i Brie z chutneyem żurawinowym.
Instrukcje
W średnim rondlu połączyć cukier i napój z sokiem; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Dodać żurawinę i 6 kolejnych składników; powrócić do wrzenia. Zmniejszyć ogień,i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 5 minut lub aż zgęstnieje, często mieszając. Całkowicie schłodzić (mieszanina gęstnieje w miarę stygnięcia).
Ułożyć 1 arkusz na wilgotnym ręczniku; posmarować masłem.
Warstw drugi i trzeci arkusz na wierzchu pierwszego, szczotkując każdy z masłem. (Odłożyć pozostałe 3 arkusze na bok, przykryć wilgotnym ręcznikiem, aby zapobiec wyschnięciu.)
Filo przeciąć na pół wzdłuż; każdą połowę przeciąć poprzecznie na trzecie, tworząc 6 kwadratów.
Umieść 2 kawałki Brie na środku każdego kwadratu. Zbierz rogi kwadratów phyllo nad Brie, i skręcić delikatnie, tworząc wiązkę.
Ułożyć wiązki na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia. Powtórz procedurę z pozostałą filo, masło i Brie.
Piec w 375 przez 13 minut lub do złotego koloru.
Umieść 2 wiązki na każdym z 6 pojedynczych talerzy i podawaj na gorąco z chutneyem żurawinowym.